alpery

Yeni üye
3 gündür uğraşıyorum uv map, lightmap, çözünürlük artırma ne yaparsam yapayım gölge sorununu çözemedim projeme devam edemiyorum. Dinamik ışıklandırma yaptım sorunsuz oldu bu sefer de performans farkı oluyor. Arkadaşlar lütfen yardım edin her dediğinizi denedim fakat sorun hallolmadı. Ne yapabilirim?

Modellerin UV maplerinin ve karışlaştığınız sorunların screenshot larını göstermeniz lazım. Dinamik ışıklandırma ne kadar sorunsuz görünse de performans eksisi olmasa dahi kalite açışından statik aydınlatma ile kapışamaz, özellikle iç mekan aydınlatmasında.

Jacky' Alıntı:
Modellerin UV maplerinin ve karışlaştığınız sorunların screenshot larını göstermeniz lazım. Dinamik ışıklandırma ne kadar sorunsuz görünse de performans eksisi olmasa dahi kalite açışından statik aydınlatma ile kapışamaz, özellikle iç mekan aydınlatmasında.

Ekli dosyayı görüntüle 3Ekli dosyayı görüntüle 4Ekli dosyayı görüntüle 5Ekli dosyayı görüntüle 6

Yaptığım ayarların tamamı nerede yanlış yapıyorum lütfen yardım edin. 1024 çözünürlük çok yüksek olmasına rağmen bir masa ayağı için gölge sorunu ortadan kalkmıyor.

Ekli dosyalar

• a (1).png
    a (1).png
    317.5 KB · Görüntüleme: 19
  • a (2).png
    a (2).png
    49.5 KB · Görüntüleme: 9
  • a (3).png
    a (3).png
    50.1 KB · Görüntüleme: 10
  • a (4).png
    a (4).png