ibrahimovibrahim

Yeni üye
21 Haz 2017
4
-3
0
Diğer
Merabalar arkadaslar ben adobe fuse cc yi indirdim beta olani uzerine basiyorum girmiyo error falanda gelmiyor ne yapa bilirim bu sorunla karsilasan varmi

ibrahimovibrahim' Alıntı:
Merabalar arkadaslar ben adobe fuse cc yi indirdim beta olani uzerine basiyorum girmiyo error falanda gelmiyor ne yapa bilirim bu sorunla karsilasan varmi vede bay yazilimin yeni sistem hakkinda videosu vardi onu bulamadim linkini ata bilirmisiniz

1. Konuyu açtığınız forum yanlış. 
2. Burası bir Adobe destek forumu değil. Yazılımın üreticisi ile iletişime geçin.
3. Burası daha çok Unreal Engine ile ilgili yeni şeyler öğrenmek ve paylaşmak için hazırlanmış bir bilgi alma ve paylaşma platformu, link isteme platformu gibi görülmesi gerçekten ürpertici.

Anladığım kadarıyla Fuse'yi galiba farklı yerden indirmişsiniz.Steam'dan indirin.Steam'dan indireceğiniz zaman sorunsuz çalışacaktır.

ibrahimovibrahim' Alıntı:
Merabalar arkadaslar ben adobe fuse cc yi indirdim beta olani uzerine basiyorum girmiyo error falanda gelmiyor ne yapa bilirim bu sorunla karsilasan varmi
fuse da sorun var simgesine bir kere tıklayıp hızlı bir şekilde enter tuşuna 5-6 kez basarsan açılıyor.