Önemli değil,forum 96kbps bağlantım olmasına rağmen çok hızlı yükleniyor

fakat bazı zamanlarda erişim gidebiliyor,en çok mobil sürümde rastladım.

SoloWarrior' Alıntı:
Önemli değil,forum 96kbps bağlantım olmasına rağmen çok hızlı yükleniyor

fakat bazı zamanlarda erişim gidebiliyor,en çok mobil sürümde rastladım.
Erişimin gitmesi olayını düzeltildi sayılır. Hosting firması ile alakalıydı, 2 gün önce çözüldüğünü söylediler. Hala bağlantı gitmedi ama hadi bakalım :)

-----------​
Forum bakımı 4-5 saat sürdü, veritabanı, log dosyaları temizlendi ve host rahata kavuştu  :) Ardından güzel bir tema ayarlandı. Forum temasında gözünüze çarpan bir hata, okunmayan bir yazı görürseniz bildirmenizi istiyorum arkadaşlar. 1-2 gün içerisinde bildirim sistemi ekleyeceğim gerçek zamanlı olarak. Şimdilik var gibi gözükebilir fakat çalışmamakta. Umarım yeni temayı beğenmişsinizdir. Aynı zamanda temada olması gereken, istediğiniz özelliklerinde önerilerini duymak isterim işin aslı. ​

Hepinize iyi forumlar dilerim!

Yeni tema gayet hoş fakat keşke siyah bir tema kullanmasaydınız. Bu tarz temalar bir süre sonra iç karartıyor ve sitede durma ve çalışma isteğini öldürüyor. Tavsiyem biraz daha açık ve sade bir hale getirmeye çalışmanız. Gerçi site zaten sade de daha açık renkli temalar yapmanız iyi olacaktır ^^ He son olarak birde ufak bir eklenti önereyim. Teşekkür Et eklentisi var. Bu gerçekten faydalı olacaktır. Bazı güzel konuları görünce gözüm bi rep yada Teşekkür Et i arıyor ^^

hocam tema çok kötü olmuş önceden forumda gezip konuları okurken çok hoşlanıyordum ama şimdi içime bir sıkıntı bastı :) karanlık insanın içini karartıyor daha beyaz mavi bir karışım tema olursa daha güzel bir forum olacağını düşünüyorum

Mybb den smf ye dönmek neden avantajlı olsun?

Smf de iyi ama bir sürü konu vs. var

aktarılıyormu bilmiyorum fakat smf forumumda yedek alıp tekrar başka bir smf foruma atınca bile hatalı çıkıyordu yazılar..