iskintevfik

Yeni üye
15 Eyl 2015
66
3
0
(34) İstanbul Anadolu
Arkadaşlar epic games in program filesdeki dosyasını d ye atıp c ye format attım. İnternetim kotalı olması sebebiyle. Launcheri nerden açarım yardım edermisiniz bide bunu regedit e eklememize gerek varmı ?

D:\Epic Games\Launcher\Engine\Binaries\Win64\EpicGamesLauncher.exe adres bu. Dosyayı açtığınız zaman; regedit kayıtları otomatik olacaktır fakat kurduğunuz Unreal Engine sürümünü tanımayabilir. Onun için ise Unreal Engine'i direk açmanız lazım;
Epic Games klasörü içinde indirdiğiniz 4.8 - 4.9 sürüm isimleri yazar. 
4.8 && 4.9\Engine\Binaries\Win64\UE4Editor.exe kullanarak Unreal Engine'i açabilirsiniz.

https://answers.unrealengine.com/questions/300262/0xc000007b-cannot-start.html

Bu adreste sizin probleminizle ilgili bir soru sorulmuş ve sonuç olarak d3dx11_43.dll dosyasını "C:\Windows\System32\wbem\" klasörüne kopyalayarak çözmüşler.

Diğer taraftan sizin sorununuz bundan kaynaklanmıyor olabilir. Sorunu çözmek için "https://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/bb896645" adresinden "Process Monitor" uygulamasını bilgisayarınıza indirin ve uygulamayı sıkıştırılmış dosyadan çıkarıp, yönetici olarak çalıştırın. Ardından "Filter" menüsünden "Filter" seçin. Karşınıza çıkan 3 kombo menüden ilkinde "Process Name", ikincisinde "is" seçeneklerini seçin. 3. menüye ise "EpicGamesLauncher.exe" yazın ve "ENTER"a basın. Son olarak "EpicGamesLauncher"'ı başlatın. Hata aldığınızda "Process Monitor" uygulamasına dönün ve "File" menüsü altından "Save"'i seçerek işlem sonucunu uygun bir yere kaydedin. Bu dosyanın sonunda işlemin hangi aşamada ne sebeple durduğu yazacaktır. Probleminizi çözemezseniz; bu dosyanın çıktısını bizimle paylaşın.

Ben de aynı yöntem ile kullanyorum.

Epic games launcher yüklü olmalı ve ue4editor.exe den girmelisim.

Farklı bir programdan hatanın neden kaynaklandıgını buldum arkadaşlar libcef.dll dosyasını bulamadığı için açamıyor fakat bakmadığım yer yok bulamadım bu dll yi

Arkadaşlar dediğiniz gibi programdan baktım pml tarzı bir dosya olustu buraya nasıl ekliyeceğim ?