nenybars

Yeni üye
10 Şub 2025
7
1
3
Herkeze merhaba,

3d programda hazırladıgım Aracların animasyonlu hallerini datasımıt ile unreal daki " Arac_1 " adındakli level a aktarıyorum ve gayet guzel çalısyıyor.
Fakat yeni bir level acıp "Arac_2 " zaten dosyamada olan aynı aracları Arac_2 level ima alabiliyorum fakat klasor içerisindeki Animasyon sequence dosyası içerindeki objeler tanımlı olmuyor. (hareketleri çalışmıyor )
calısmayan obje hareketleri için assing actor den tekrar kendisini tanıtınca goruyor ve calısıyor fakat bu sefer "Arac_1 " level ındaki Animasyon sequence deki aynı obje tanımı silinmiş oluyor.

Datasimit ile aldıgım Animasyon sequence leri farlı levellar da nasıl calsıtırabilirim.
Aynı arabaları 2 defa farklı isimlerde datasimit ile almak mumkun ama dosya boyutu cok şişiyor

tesekkurler

Ekli dosyalar

• CALSIAN_.jpg
    CALSIAN_.jpg
    231.8 KB · Görüntüleme: 4
  • HATALI_1.jpg
    HATALI_1.jpg
    217.3 KB · Görüntüleme: 4
Normalde multi level kullanmak istediğimiz sequence ler için spawnable objeler kullanırız, böylece sequence herhangi bir levelde çalışır ancak datasmith animasyonları spawnable hale getiremezsin dolayısıyla senin durumunda yapabileceğin tek şey her kullanmak istediğin level için yeni bir sequence oluşturmak.

merhaba,
nonlinear cevabın için tesekkurler​

tam senin soyledigin gibi mi bilemedim ama su sekil bir yontem buldum daha sonra ihtiyacı olanlar için yardımcı olabilir​

sahneye aldıgım datasımıt obje ve animasyonları o level da calsıyor bu kısımda sorun yok
yeni level açtıgımda zaten projemde olan ayni datasimit scene neyi atım koodinatını 0,0,0, yaparak olması gereken yere yerleştiriyoruz.

sonra datasimit içerisindeki animasyon klasorundeki sequence dosyasını kopyalıyoruz kopya sequence acıp action menusu altındaki advance ve fix actor referencs işaretlersek oluyormuş.

tesekkurler
kolay gelsin

Ekli dosyalar

• 1.jpg
    1.jpg
    137.8 KB · Görüntüleme: 2