Beta için burayı ziyaret edebilirsiniz: http://www.mediafire.com/file/5g4ppntibp7c2qb/CBTT_0.783B_64_Installer.exe , şu anda gamepad desteği de bulunmakta.​
B2rZlL.png

Projeye birtakım sebeplerden dolayı artık devam etmeyeceğim. Bugüne kadar destek olan herkese teşekkürler.
​

Level 1: Tomb Wader​
Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.

[align=center]Level 2: Gone Tomorrow​
[align=center]

en son videoyu izledim. eline sağlık güzel olmuş, 
konuyu başka bir yere yöneltiyorum.
biz küçükken bu oyunu çok rahat oynayabiliyorduk. şimdiki tablet ile oynayan küçükler bu oyunu oynayamıyor. çok karışık geliyo.

burhanmizrak' Alıntı:
biz küçükken bu oyunu çok rahat oynayabiliyorduk. şimdiki tablet ile oynayan küçükler bu oyunu oynayamıyor. çok karışık geliyo.

Ben kendi adıma son boss bölümünü geçememiştim, babama bitirtmiştim oyunu zamanında :D Pek oynayabildiğim sayılamaz yani küçükken. Karışık geldiği için değil de, dokunmatik kontrollere alıştıktan sonra o yaşta klavye/mouse veya kumanda ile oynaması zor oluyor gerçekten.

dyanikoglu' Alıntı:
burhanmizrak' Alıntı:

Ben kendi adıma son boss bölümünü geçememiştim, babama bitirtmiştim oyunu zamanında :D Pek oynayabildiğim sayılamaz yani küçükken. Karışık geldiği için değil de, dokunmatik kontrollere alıştıktan sonra o yaşta klavye/mouse veya kumanda ile oynaması zor oluyor gerçekten.

ClimbDown' Alıntı:
dyanikoglu' Alıntı:
İlk ufak demo hazır  :D

https://preview.c9users.io/dyanikoglu/cbtimetwister/

Yorumlarınızı bekliyorum. Tek bug şu anda kapıyı açan tekerde var, spin halindeyken çarparsanız çalışıyor. Crash tekerin üstünde dururken çalışmıyor.

Hemen indiriyorum hocam,sabaha iner bakarım  :rolleyes:

Boyuta aldanma ama; haritanın çok ufak kısmı var sadece, ikinci havuzun olduğu kısımdan sonrası yok. Aslında haritayı hiç koymayacaktım, third person example map'i kullanacaktım ama modellemeleri yapan arkadaş kendi yaptığı şeylerde olsun istedi. Bende projeden kaldıramadım kaplama - model dosyalarını, hepsi birbiriyle bağlantılı çünkü neredeyse. Boyutta haliyle 1,3gb oldu :D

Tuşları yazmayı unutmuşum:
Mouse Left Button: Spin
Mouse Right Button: Wumpa Launcher
Ctrl: Crouch
Space: Jump
W A S D: Movement

Belly Flop: Space + Ctrl
Slide: W A S D + Ctrl
Crouch Jump: Ctrl + Space
Slide Jump: Slide + Space
Death Tornado: Multiple Times Mouse Left Button
Double Jump: 2x Space

Oyuna destek olmak amaçlı bende bir videosunu çektim. Çok kısa şuan ama kaliteli ve eğlenceli olacağa benziyor. Sabırsızlıkla bekliyoruz. ^^

Beta sürümünü yayınladım, şimdiden yüzlerce account açıldı sayfada :) Umarım issue tracking konusunda çokça yardım alırım takipçilerden.

Burayı ziyaret edebilirsiniz: https://cbtimetwister.com

Gamepad desteğide bulunmakta bu buildde, bütün unreal engine türkiye ailesinin desteklerini bekliyorum.

İyi akşamlar.

dyanikoglu' Alıntı:
Beta sürümünü yayınladım, şimdiden yüzlerce account açıldı sayfada :) Umarım issue tracking konusunda çokça yardım alırım takipçilerden.

Burayı ziyaret edebilirsiniz: https://cbtimetwister.com

Gamepad desteğide bulunmakta bu buildde, bütün unreal engine türkiye ailesinin desteklerini bekliyorum.

İyi akşamlar.

Sevgili Doğa Can,

Umarım bu build ile sesini daha da çok duyurursun. Başarılarının devamını diliyorum.

Bu sefer tam bir oyun oldu kardeşim. Ben cidden sevdim ama zor olmuş klavye için biraz :D Bide nacizane bir düşüncemi söyleyim oyun bittiğinde(Öldüğünde mesela) bi loading yada menü tarzı birşey koy istersen çünkü orada direk baştan başlamaya çalışıyor ve kasıyor ^^ Onun dışında optimizasyon daha iyi olmuş gibi. Güzel ilerliyorsun böyle devam :)
Destek olmak amaçlı yine bir video çektim Faydalı olur inş :)

Projeye devam etmenin artık kendime bir şeyler katmadığını düşünüyorum bir süredir.

Bu sebeple projeyi sonlandırma kararı aldım, artık tamamen kendime ait bir oyun ortaya çıkarma vakti geldi sanırım  :)

Bugüne kadar bana ve bu projeye destek olmuş herkese teşekkür ediyorum.