mrtcnaslnts

Aktif üye
8 Ara 2019
608
2
44
28
Karakterimin Pelerinine fizik ekledim. 100 value ve 50 value paint uyguladım Kesişen noktaları Smooth yaptım. Üst kısmı da aynı şekilde.  Test için Animasyonla önizleme yaptığımda sorunsuz çalışıyor ama Oyun başlayınca üst Kesişme noktasından lastik gibi bi sünme oluşuyor. Sadece Karakter ilerlediğinde oluşuyor. Sanki Pelerinin ucundan çekiyorlarmış yada pelerin 50 kilo geliyor gibi Üst Kesişme noktası sünme yapıyor

mrtcnaslnts' Alıntı:
Karakterimin Pelerinine fizik ekledim. 100 value ve 50 value paint uyguladım Kesişen noktaları Smooth yaptım. Üst kısmı da aynı şekilde.  Test için Animasyonla önizleme yaptığımda sorunsuz çalışıyor ama Oyun başlayınca üst Kesişme noktasından lastik gibi bi sünme oluşuyor. Sadece Karakter ilerlediğinde oluşuyor. Sanki Pelerinin ucundan çekiyorlarmış yada pelerin 50 kilo geliyor gibi Üst Kesişme noktası sünme yapıyor

Genelini sabit 20 yap daha fazla değer verme önce. Sonra cloth config değerleri ile oyna. Stiffness constraint s gibi seçeneklere dikkat et. damping  yuksek olsun gravity biraz daha düşük olsun. Böyle bir dene

Tamam Deniyorum.. 
Peki pelerini, karakterin Fizik kapsülünün içine geçişleri nasıl engellicem. tam geçmiyo ama hafif geçiçler roluyo . karakterin zırh gözüküyo arada yürürken.

mrtcnaslnts' Alıntı:
Tamam Deniyorum.. 
Peki pelerini, karakterin Fizik kapsülünün içine geçişleri nasıl engellicem. tam geçmiyo ama hafif geçiçler roluyo . karakterin zırh gözüküyo arada yürürken.

Collision capsule lerin genişliğini olması gerektiğinden biraz daha aç. Yani büyük yap. İskelet pysics te profiles bölümünde solver settings var collision iterations daha büyük bir rakam yapmayı dene. Solverdaki diğer maddelere de bir göz at. Simulasyon bütün parametreleri iyi bilmeyi ve yavaş yavaş teker teker modifiye etmeyi gerektiriyor ne yazıkki.