Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Chaos Chef birlikte oynanayabilen ve arkadaslarinizla online yemek yapip, yarisabileceginiz bir simulasyon oyunudur. Bu oyunda yaptiginiz yemek sonunda oyundaki juri tarafindan degerlendirilir ve her etapta bir kisi elenir. Oyunda cesitli yemekleri arkadaslarinizla gercekci bir ortamda yemek sunuyor.
Bu proje icin ciddi yatirimci ariyorum. Eger bilgisayar oyun sektorunde PC tarafinda girismek isteyen yatirimcilar varsa bana mail atabilirler. E-posta adresim [email protected]
Bu oyun daha çok bir simülasyon tarzı olmuş. Yani sanki aşçılık okuyanlar için bir tutorial gibi. Hani pilotlar için de bu tarz uygulamalar vardır ya .
Ona benzer olmuş. Hızlı oynanan bir yapıya sahip değil daha çok animasyonların fiziğin iç içe girdiği bir proje. Benim de bunun daha hafif versiyonu olan bir denemem olmuştu Aşçılık değil ama burger oyunu Videosunu bırakayım.
Fakat o daha sonra yarım kalmıştı.
Eleştirim şu yönde olacak. Senin oyunun çok güzel tam benim kafadan ama sıkıntı şu fazla gerçekçiliğinden dolayı oyun hantal ve fazla çeşitliliğinden dolayı uzun oynamayı gerektiriyor. Yani oyunda süre vs var mı bilemiyorum fakat hikayesel bir oyun ise sorun yok ama böyle hızlıca bir menü hazırlayıp sunup para kazanıp stok geliştirme tarzı bir şey ise fazla beğenileceğini düşünmüyorum.Çünkü daha çok emek verilerek daha zor öğrenilerek sürekli menüleri kontrol ederek oynanabilecek bir oyun ve sabır gerektirecek ama çok uzun oynamalarda sıkabilir diye düşünüyorum.
Ama sen bunun üstesinden gelir oyunu daha eğlenceli bir forma sokarsın diye düşünüyorum. Eline sağlık.
Ayrıca evet uzun süredir yoktun hatta bir ara seni merak edip foruma konu bile açtım DD
Evet arkadaslar oyunumu gelistirmeye devam ediyorum. Su ana kadar bir yatirimci bulamasam da multiplayer programlama konusnuda ilerlettim. Oyun tasarimi olarak seflerin birbirleriyle yarisabilecegi bir konsept uzerinde calisiyorum.
Oyunun modlarini yapmaya ve oyun tasarim konseptini yavas yavas aklimda oturtmaya basladim. Daha rekabetci bir oyun tasarimi uzreinde calismalarimi devam ettiriyorum. Ozellikle insanlarin su siralar sosyal etkilesimde bulunduklari ve birlikte multiplayer eglenebilecekleri bir ortam yaratma pesindeyim. Insallah bu calismalarim basarili olur.