KralArsla10' Alıntı:
Arkadaşlar Herkese merhaba. Ss de görüüldüğü gibi ben c++ da proje açmaya çalışınca bu hata ile karşılaşıyorum. Bana bir şey eksikmiş gibi geldi. Sizce Sorun nedir ve ne yapmam gerek.   
[img=939x700]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7f/C++Problem.jpg[/img]

Büyük ihtimalle Visual Studio ile ilgili bir problem. Visual Studio'yu kaldırın, windows güncellemeri varsa güncellemeleri yapın, sorun çıkmaması için yeniden yüklemeden önce Visual Studio c++ redistributable paketlerini (2010dan başlayarak hepsini yüklemiştim ben) yükleyin ve sonrasında visual studio yu yeniden yükleyin.

hydrogenx' Alıntı:
Visual Studio C++ doğru şekilde kurulmadı hatası vermiş. Daha önce açıyor muydun, yoksa ilk defa açmaya çalışınca mı böyle bir hata verdi?
Önce de denemiştim farklı bir hata vermişti onu düzelttim şimdi de bu hatayı aldım yani c++ ya bir türlü girmek nasip olmadı :)

Visual Studio genellikle varsayılan olarak C# yükler. Bazı sürümlerinde C++ varsayılan olarak kurulmadığı için manuel olarak yüklemek gerekiyor. Eğer yüklemediysen sorun muhtemelen budur.

Aşağıdaki videoyu takip ederek yüklü değilse, yükleyebilirsin:

Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.

hydrogenx' Alıntı:
Visual Studio genellikle varsayılan olarak C# yükler. Bazı sürümlerinde C++ varsayılan olarak kurulmadığı için manuel olarak yüklemek gerekiyor. Eğer yüklemediysen sorun muhtemelen budur.

Teşekkürler ben de windows 10 sdk indirmesini başlatmıştım. Belki ondan bir ilgisi olabilir diye o bitince bunu deneyeceğim. Ben böyle bir kurulum daha önce yapmadım. Ve ilk defa böyle bir kurulumu gördüm. Çok teşekkürler.

hydrogenx' Alıntı:

Teşekkürler sizin sayeniz de açabildim.