LetsGoPop

Yeni üye
8 Haz 2017
88
5
0
(34) İstanbul Avrupa
c++  bir proje açarken

The project could not be compiled. Would you like to open it in Visual Studio?

Running D:/epicgames/UE_4.17/Engine/Binaries/DotNET/UnrealBuildTool.exe MyProject13 Development Win64 -project="D:/unrealproje/MyProject13/MyProject13.uproject" -editorrecompile -progress -NoHotReloadFromIDE
Performing full C++ include scan (building a new target)
Creating makefile for MyProject13 (no existing makefile)
@progress push 5%
Parsing headers for MyProject13Editor
  Running UnrealHeaderTool "D:\unrealproje\MyProject13\MyProject13.uproject" "D:\unrealproje\MyProject13\Intermediate\Build\Win64\MyProject13Editor\Development\MyProject13Editor.uhtmanifest" -LogCmds="loginit warning, logexit warning, logdatabase error" -Unattended -WarningsAsErrors -installed
Reflection code generated for MyProject13Editor in 7,3101586 seconds
@progress pop
Performing 9 actions (4 in parallel)
[2/9] Resource ModuleVersionResource.rc.inl
[3/9] Resource PCLaunch.rc
SharedPCH.Engine.cpp
D:\Visual\VC\INCLUDE\crtdefs.h(10): fatal error C1083: Cannot open include file: 'corecrt.h': No such file or directory
ERROR: UBT ERROR: Failed to produce item: D:\unrealproje\MyProject13\Binaries\Win64\UE4Editor-MyProject13.dll
Total build time: 13,48 seconds (Local executor: 0,00 seconds)

şöyle bir hata veriyor 5.hata oldu bu diğerlerini çözdüm ancak bunu bulamadım?

4.17 de yeni c++ projesi açıyorsunuz ve bu hatayı yine veriyor mu ? 4.17 şu sıralar sorunlu özellikle c++ konusunda. Answerhub baktığım zaman da çoğu kişi sizin sorununuzu yaşıyor. Bazıları Visual Studio 2017 indirerek çözmüş bazıların da ise sorun devam ediyormuş

Ozzy' Alıntı:
4.17 de yeni c++ projesi açıyorsunuz ve bu hatayı yine veriyor mu ? 4.17 şu sıralar sorunlu özellikle c++ konusunda. Answerhub baktığım zaman da çoğu kişi sizin sorununuzu yaşıyor. Bazıları Visual Studio 2017 indirerek çözmüş bazıların da ise sorun devam ediyormuş

Evt 4.17 de yeni aciyorum olmadı 4.16da deniyecegim.

corecrt.h header dosyası bilgisayarınızda bulunmadığı (veya VS bulamadığı) için projeniz compile edilemiyor.

https://developer.microsoft.com/en-us/windows/downloads/windows-10-sdk

Bu adres üzerinden Windows 10 SDK'sını yüklerseniz sorunun çözüleceğini düşünüyorum.

Yükledikten sonra çözülmezse bulunamayan dosyanın INCLUDE path'ini elle Visual Studio'ya eklemeniz gerekecek. Path şu:

C:\Program Files (x86)\Windows Kits\10\Include\10.0.xxxxxx\ucrt
* xxxxx kurduğunuz SDK'nın versiyonunu belirtir.

Şu an mobildeyim, müsait bir zamanımda nasıl ekleneceğini daha detaylı anlatırım sorunu çözemezseniz.

dyanikoglu' Alıntı:
corecrt.h header dosyası bilgisayarınızda bulunmadığı (veya VS bulamadığı) için projeniz compile edilemiyor.

https://developer.microsoft.com/en-us/windows/downloads/windows-10-sdk

Bu adres üzerinden Windows 10 SDK'sını yüklerseniz sorunun çözüleceğini düşünüyorum.

Yükledikten sonra çözülmezse bulunamayan dosyanın INCLUDE path'ini elle Visual Studio'ya eklemeniz gerekecek. Path şu:

C:\Program Files (x86)\Windows Kits\10\Include\10.0.xxxxxx\ucrt
* xxxxx kurduğunuz SDK'nın versiyonunu belirtir.

Şu an mobildeyim, müsait bir zamanımda nasıl ekleneceğini daha detaylı anlatırım sorunu çözemezseniz.
Çok saol yükledim çalıştı :)