Ertuncj Animations

Yeni üye
4 Ağu 2015
64
1
0
(55) Samsun
www.youtube.com
Arkadaslar bunlar nedir bilen varmı nasıl düzelitirm ?

VLaa7r.png

ve birde bu var oyun tps'du fps ye almıştım hata falan yoktu durup dururken bu çıktı oynayınca siyah ekran var sadece

1kvdnG.png

branch yazana tıklayıncada burası açılıyor ne yapmalıyım

ngMrGR.png

Ertuncj Animations' Alıntı:
Jacky : Hocam konuya girdiğiniz halde bişe yazmıyorsunuz sonrada ben özelden sorunca cevaplanmıyor

Konuya girildiği halde cevaplanmıyor diye bir şey yok dostum. Burası soru sorup cevap alma platformu değil burası yardımlaşma platformu eğer soru sorup cevap almak istiyorsan Buradan istediğin soruyu sorabilirsin.

Biz bilginin paylaştıkça değerlendiğini düşündüğümüz için bu forum'u kurduk. Bugün sizin sorununuz yarın başkasının yaşadığı sorun olabilir. Bu yüzden özel mesajlardan uzak durmaya çalışıp herkesi forumlara yönlendiriyoruz.

Buradaki insanlar hiçbir kâr amacı gütmeden ellerinden geldiği kadar size yardım etmeye çalışırken onuda yap bunuda yap şeklindeki tutumunuz bunu zorlaştırıyor.

Örnek olarak bana da özel mesajla sormuş olsaydınız bende aynı şekil bir tutum sergilerdim.

Tamam kardeşim o zaman ben 'Level Tasarımı, Objeler, Dokular ve daha fazlası hakkında sorulan sorular' kısmını yanlış okumuşum ve ben ilk önce özel mesajdan konu linkini atmıştım,atmamın sebebide admin bana jacky belki bilir demişti,konuda 2 tane sorum vardı benim belirtmek istediğimi tam olarak anlasın diye özelden ayrıntılı olarak sordum, tamam artık sormam sorun yok.