leonscottkfm

Unreal MVP
31 May 2015
1,539
5
219
63
28
(34) İstanbul Avrupa
store.steampowered.com
Merhaba ben outlasttaki gibi bir kamera yapmak istiyorum öncelikle . Post proceesing işlemlerini kullanarak kameramın görünüş rengini yeşilimsi gece görüşü yaptım ve textdraw özelliğiyle kamera ekranına REC yazısı ekledim ve kamerama ışık ekledim fakat ben bir tuşa basınca bu kameranın kapanıp yani tüm bu post processinglerin silinip eski kameraya dönüş yapmasını istiyorum nasıl olur bu ?

Sadece alternatif olarak anlatacağım, başka yollarla da yapılabilir diye düşünüyorum.
Kamera mesh'i üstünde bir soket ata. Bu video kamera açısını değiştirmen için işine yarayacaktır eminim :) Kamerayı sokete ata. Atadığın kameranın özellikleri üstünden istediğin özellikleri ver.(Gece görüşü gibi) Kamera geçişleri için ise, bir animasyon oynatabilirsin BP üstünden. 

Şuradaki materyal ağını oluşturup materyalin Material Domain'ini Post Process olarak belirleyin. Ardından o material ağının çıktısını Lerp fonksiyonunun A girişine bağlayıp B girişine de Scene Texture ID'si PostProcessInput0 olan bir SceneTexture bağlayın. Son olarak da bir Constant Parameter ile alphasını kontrol edin:

nightvis_zpsrtztjw9q.jpg

Bu materyali oyuncu kameranızın Bkendables bölümüne ekleyin. Şimdi Blueprint içerisinde o geçiş parametresini kullanarak istediğiniz zaman gece görüş efektini açıp kapatabilirsiniz.