basayx

Yeni üye
21 Ağu 2015
67
1
0
(16) Bursa
Şimdi ben bir adam yaptım bizi kovalasın diye blueprinter filanda hazırladım. Ama bu bizi kovalamıyor. Sizden ricam bana neler yapmam gerektiğini anlatmanız. Şimdiden teşekkürler.

-------------------------------------

Benzer bi konu açtığımı biliyorum ancak baktım ki alta iniyor konum ve cevap da gelmiyor bende birde böyle denemek istedim şansımı :)

--------------------------------------

Sorunu sonunda çözdüm :D Yinede saolun :)

Burası bir forum, herşeye anında cevap verilmesini beklemeyin. Eğer sabırsız olup da "baktım ki alta iniyor konum ve cevap da gelmiyor bende birde böyle denemek istedim şansımı" derseniz hem diğer cevap bekleyen kullanıcıları enayi yerine koymuş olursunuz hem de cevap alamazsınız.

Jacky' Alıntı:
Burası bir forum, herşeye anında cevap verilmesini beklemeyin. Eğer sabırsız olup da "baktım ki alta iniyor konum ve cevap da gelmiyor bende birde böyle denemek istedim şansımı" derseniz hem diğer cevap bekleyen kullanıcıları enayi yerine koymuş olursunuz hem de cevap alamazsınız.

Hakli olabilirsiniz ancak cevaplari netlesmeyen sorunlar daha basit ve hizli cevaplanabilen sorunlarin altinda kaliyor. İnsanlar genelde ikiden fazla yorum sayisi gorduklerinde konuyu cevaplanmis sayiyorlar. Ve ayrica sitede sizden alinti yapilinca bildirim gelmesi gibi birsey yok yada en azindan bana olmuyor bu sebebtendir ki konularin guncelenmeye ihtiyaci oluyor. Sitede de sunu belirtmeliyim ki admin veya modlardan cok "SoloWarrior" adli kullanicinin destegini gordum ve repinide verdim. Belkide onu mod yapmalisiniz :).

basayx' Alıntı:
Hakli olabilirsiniz ancak cevaplari netlesmeyen sorunlar daha basit ve hizli cevaplanabilen sorunlarin altinda kaliyor.

Hala kendinizi diğerlerinden üstün görüyorsunuz! Size göre basit olan sorun başkasına zor gelebilir. Resmi forumda bile güncelleme yapmak için 4 gün beklemeniz gerekiyor, hadi biz burada küçük bir grubuz diye öyle kısıtlama da getirmiyoruz ama saatler içinde güncelleme yapıldığını gördüğüm zaman cevap yazmak için heves de kalmıyor bende.

SoloWarrior yardımcı oluyorsa ne mutlu bizlere, ama Solo'yu mod yapmanın ona veya bizlere bir getirisi olmayacak. Adminler de yetersiz diyorsanız ben gülerim artık...Kaan forumu açmasaydı ne benim ne de Solo'nun bir önemi olmayacaktı. :)

Jacky' Alıntı:
basayx' Alıntı:
Hakli olabilirsiniz ancak cevaplari netlesmeyen sorunlar daha basit ve hizli cevaplanabilen sorunlarin altinda kaliyor.

Hala kendinizi diğerlerinden üstün görüyorsunuz! Size göre basit olan sorun başkasına zor gelebilir. Resmi forumda bile güncelleme yapmak için 4 gün beklemeniz gerekiyor, hadi biz burada küçük bir grubuz diye öyle kısıtlama da getirmiyoruz ama saatler içinde güncelleme yapıldığını gördüğüm zaman cevap yazmak için heves de kalmıyor bende.

SoloWarrior yardımcı oluyorsa ne mutlu bizlere, ama Solo'yu mod yapmanın ona veya bizlere bir getirisi olmayacak. Adminler de yetersiz diyorsanız ben gülerim artık...Kaan forumu açmasaydı ne benim ne de Solo'nun bir önemi olmayacaktı. :)

Evet,öğreneceğim ve düzelteceğim demiştim ve yaptım :cool:

Ve bu arada,o olay için üzür diliyorum tekrardan. :)