neye göre çöp ?  Siz heralde  GTX 1080sli sistemli Ryzen 7  1700x  sistemi  ile  Takılıyorsunuz bu  yorumuna göre...

Laptop güzel fena değil ama  unreal için bir daha düşün. Çünkü yeterli olmayabilir yapacağınız çalışmalara göre.

The Darkness' Alıntı:
neye göre çöp ?  Siz heralde  GTX 1080sli sistemli Ryzen 7  1700x  sistemi  ile  Takılıyorsunuz bu  yorumuna göre...

Laptop güzel fena değil ama  unreal için bir daha düşün. Çünkü yeterli olmayabilir yapacağınız çalışmalara göre.

Arkadaş haklı,

O fiyata o sistem,çöp.

Ne yapacağına bağlı aslında. Kalkıpta yeni sistem ile optimize edemeden çalışmalar yaparsa heralde kullanamaz. Ama  eski bir sistem ile  harikalar yaratanlar da var çöp sistemler bile olsa. O yüzden kullanıcının yeteneğine bağlı bu tür şeyler.

Gerçi ekran kartı falan belirtilmemiş ama  umuyorum güncel işlerinizde faydasını görürsünüz çünkü ben bile  bu masaüstü işlemci ile  yıllardır çalışmalar yapmış adamım ::D

Not: Laptop  övülecek kadar değil  ve fiyat  biraz  uçuk geldi banada. Sanıyorum Ekran kartın GTX900M serisi olmalı

Darkness, I72600 (Sandybridge in klasik I7 işlemcisi - Yazmamışsın ama senin işlemcin de budur diye tahmin ediyorum) Multi thread işlerde o laptoptaki işlemciden çok daha iyi performans gösteriyor.   5500U'nun avantajı çok az enerji harcaması. Zaten kendisi 2 çekirdekli bir işlemci UE4'ün minimum sistem gereksinimini bile karşılamıyor.

gigalian' Alıntı:
Darkness, I72600 (Sandybridge in klasik I7 işlemcisi - Yazmamışsın ama senin işlemcin de budur diye tahmin ediyorum) Multi thread işlerde o laptoptaki işlemciden çok daha iyi performans gösteriyor.   5500U'nun avantajı çok az enerji harcaması. Zaten kendisi 2 çekirdekli bir işlemci UE4'ün minimum sistem gereksinimini bile karşılamıyor.

Unreal da  low poly çalışmalar yapabilir aslında. Bende farkındayım çok iyi bilgisayar olmadığını ama bütün parçaları çöp değildir herlade. 4.5 Milyardan bahsediyoruz ama bilemedim doğrusu.

bu arada işlemcim 2600K : )