Bilgisayarı açtığımda otomatikmen Aptio Setup Utility'e atıyor. F10 yapıp çıkış yapıyorum tekrardan aynı yere atıyor. Windows pencereme giremiyorum.
ClimbDown' Alıntı:Bios pilini çıkar,10 saniye bekle tekar tak.
Bios pilinde sorun olabilir,bu yüzden bios ayarları sıfırlanıyordur ve tekrar yapmanızı istiyordur.
İşlemciyi görüyor sıkıntı yok,ram olmasa açılmazdı zaten,en iyi ihtimal bios pili gibi
sadettinmeseci' Alıntı:ClimbDown' Alıntı:Bios pilini çıkar,10 saniye bekle tekar tak.
Bios pilinde sorun olabilir,bu yüzden bios ayarları sıfırlanıyordur ve tekrar yapmanızı istiyordur.
İşlemciyi görüyor sıkıntı yok,ram olmasa açılmazdı zaten,en iyi ihtimal bios pili gibi
Ben zaten pilsiz kullanıyordum. Pili alıp taktım çıkarttım bir sonuç alamadım. Tekrar aynı hatayı veriyor. Aptip Setuptan çıkmıyor
ClimbDown' Alıntı:sadettinmeseci' Alıntı:Ben zaten pilsiz kullanıyordum. Pili alıp taktım çıkarttım bir sonuç alamadım. Tekrar aynı hatayı veriyor. Aptip Setuptan çıkmıyor
Bu pil o pil değil ya
Ben masaüstü bilgisayar sandım,
Bios ayarlarında bir değişiklik yaptınızmı?
Sıfırlayıp denermisiniz birde?
sadettinmeseci' Alıntı:ClimbDown' Alıntı:Bu pil o pil değil ya
Ben masaüstü bilgisayar sandım,
Bios ayarlarında bir değişiklik yaptınızmı?
Sıfırlayıp denermisiniz birde?
Bende Laptop pil dediniz sandım. Bilgisayarım Asus laptop. Yine bir sonuç alamadım
ClimbDown' Alıntı:sadettinmeseci' Alıntı:Bende Laptop pil dediniz sandım. Bilgisayarım Asus laptop. Yine bir sonuç alamadım
Kusura bakmayın hocam,benim bilgim buraya kadar,birde donanım habere konu açın derim.
sadettinmeseci' Alıntı:Bende Laptop pil dediniz sandım. Bilgisayarım Asus laptop. Yine bir sonuç alamadım
Unreal Engine Türkiye topluluğunun çalışmasını sağlamak için isteğe bağlı olarak çerezleri kullanmaktayız.