UnLucky

Yeni üye
11 Ağu 2015
261
17
0
(55) Samsun
Arkadaşlar son zamanlarda bana hoca demeye başlayanlar ortaya çıktı :D. İlk öncelikle ben hoca değilim. Eğer bana size bir şeyler öğrettiğim için hoca diyorsanız artık demeyin. Çünkü ben size bir şey öğretmedim!!!!! Tabi saygı amaçlı hoca diyebilirsiniz bende size de hoca derim aramızda bir saygılı bir bağ oluşsun diğe. Ama asla bir hoca seviyesinde olamam. Beni hoca yapmaya layık gören herkese teşekküler. Ama artık demeyin kardeşim deyin ahbap deyin. Yoksa gerçekten hoca olmaya layık olanlara saygısızlık olur.

Asıl Hoca Olanlar:
-Phryexian
-Jaky
-Khameria
-qUkla
-SoloWarrior (kendisi öyle olmadığını düşünüyormuş)
-Reclast (Copyright © 2010 by RecLast All rights reserved.)

(adını unuttuğum varsa özür dilerim)

Vakit ayırıp ilgilendiğiniz için Teşekkürler

Hocam demek seviyeli bir saygı ortamı yaratıyor.(bence)

Ben de bir -hoca- diyebilecegimiz seviyede bilgi yok gibi : )

Her forumda bu tarz yazışmalar vardır. Bu karşıdaki kişinin gerçekten hoca olduğu için değil kişiye yazış şeklidir. Bazı forumlarda bro, bazılarında kardeşim bazıları hocam gibi gibi. Bu tarz eğitim ve bilgi sitelerinde genelde hocam diye kullanılır. Buda yanlış yada hak edilecek bir olay değil kişiye çağırış şekli olarak düşünmek gerek. O yüzden çok üstünde durulması gereken bir konu değil bence ^^