öğrenci

Yeni üye
6 Nis 2021
8
0
0
(34) İstanbul Avrupa
Öncelikle herkese selamlar. Bu forumda açtığım ilk konu yanlışım varsa affola. Bir araba oyunu yapmak istiyorum fakat oyuna garajı nasıl ekleyebilirim? Bir video doküman vs varsa paylaşabilir misini? Mesela oyuncu oyun girdiği zaman ilk seçili araba olsun ve isterse değiştirebilsin. Bir de sketchfab sitesinden bir Porsche modelini çok beğendim indirsem sorun olur mu?
Oyunu android için yapacağım yani reklam eklemezsem herhangi bir satış geliri söz konusu değil.

Garaj eklemekten kastın ne ? Yani garaj kısmı oyuna başladığında mı olacak yoksa  oyun main  menüsünde( İlk açılan ekran ) mi bulunacak.  Oyunun içinde karakter bulunup araba kullanma moduna mı geçecek yoksa direk senin karakterin arabalar mı olacak ?

Oyun forza gibi olacak en basit tabirle. Benim karakterim arabalar olacak ilk açıldığında otomatik olarak seçili arabayı göstermesini istiyorum. Oyuncu dilerse garajı açıp arabayı değiştirebilsin. Veya direkt garaj açılabilir. (Umarım doğru anlayıp doğru cevabı vermişimdir)

Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli.
Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin.
  Bu videodaki insan karakterleri araba ile değiştir aynı mantık .Ama araba karakterini oluştururken de bir sürü durum var Arabanın hareketi vs .Unreal den hazır bir tane araba asset i seçip onunla başla bu videodaki gibi  arabaları seçme ekranı yapabilirsin. Ayrıca dışardan araba  import edebilirsin oyuna fakat onlarında rig ( kemik) yapısı olcak X yönüne ayarlaman gerekiyo vs biraz zaman alcak ama yeni başladıysan en basit haliyle bu şekilde anlatabilirim. Bi yerden  öğrenmeye başla zamanla yeni ihtimaller ortaya çıkacaktır.