SoloWarrior' Alıntı:"Up?"
1.5 saat sonra uplamış adam ne zararı var?
Resimde görüldüğü gibi unrealin deneme haritası var,bu da demek oluyor ki arkadaş araç ile uğraşıyor ve bir sonraki aşamaya geçmek için bunu çözmesi lazım.
Eğer bu şekilde mesajlar olmasın istiyorsanız,forumdaki son yorumlar plugininde biraz değişiklikler yapmalısınız.
Mesela biz 4.9 konusunda 3 kişi peş peşe yorum yazdığımızda orda 3 kişi için 3 satır yerine 1 satıra 3 tane yorum yapan isim aralarında "," ile konulabilir.
Umarım anlatabilmişimdir.
Bu arada,o ekrandaki inputun çalıştığına emin misin_
Ekrandaki dokunmatik tuşu kastettim ben.SeanScott' Alıntı:SoloWarrior' Alıntı:"Up?"
1.5 saat sonra uplamış adam ne zararı var?
Resimde görüldüğü gibi unrealin deneme haritası var,bu da demek oluyor ki arkadaş araç ile uğraşıyor ve bir sonraki aşamaya geçmek için bunu çözmesi lazım.
Eğer bu şekilde mesajlar olmasın istiyorsanız,forumdaki son yorumlar plugininde biraz değişiklikler yapmalısınız.
Mesela biz 4.9 konusunda 3 kişi peş peşe yorum yazdığımızda orda 3 kişi için 3 satır yerine 1 satıra 3 tane yorum yapan isim aralarında "," ile konulabilir.
Umarım anlatabilmişimdir.
Bu arada,o ekrandaki inputun çalıştığına emin misin_
Çok teşekkür ederim derdimi anlattığın için ama şu input nerede göremedim
Unreal Engine Türkiye topluluğunun çalışmasını sağlamak için isteğe bağlı olarak çerezleri kullanmaktayız.