SeanScott

Yeni üye
13 Ağu 2015
58
0
0
(16) Bursa
Başlıktada belirttiğim gibi gaza basıyorum ama araba gitmiyor. Oysa unreal'ın sitesindeki herşeyi yaptım fakat olmuyor araba bir türlü gitmiyor önerebileceğiniz bir yöntem var mı ? Gidebilmesi için ? Aşağıda da görüyorsunuz zaten starta basılmış şekilde.

El frenini indir.

Akü bitik değil dimi eminsin?

Eğer marş basmıyorsa buj...

Konu hakkında bir bilgim yok,yukarıdaki geyiği yapmak için geldim ve gidiyorum :D

"Up?"

1.5 saat sonra uplamış adam ne zararı var?

Resimde görüldüğü gibi unrealin deneme haritası var,bu da demek oluyor ki arkadaş araç ile uğraşıyor ve bir sonraki aşamaya geçmek için bunu çözmesi lazım.

Eğer bu şekilde mesajlar olmasın istiyorsanız,forumdaki son yorumlar plugininde biraz değişiklikler yapmalısınız.

Mesela biz 4.9 konusunda 3 kişi peş peşe yorum yazdığımızda orda 3 kişi için 3 satır yerine 1 satıra 3 tane yorum yapan isim aralarında "," ile konulabilir.

Umarım anlatabilmişimdir.

Bu arada,o ekrandaki inputun çalıştığına emin misin_

SoloWarrior' Alıntı:
"Up?"

Resimde görüldüğü gibi unrealin deneme haritası var,bu da demek oluyor ki arkadaş araç ile uğraşıyor ve bir sonraki aşamaya geçmek için bunu çözmesi lazım.

Eğer bu şekilde mesajlar olmasın istiyorsanız,forumdaki son yorumlar plugininde biraz değişiklikler yapmalısınız.

Mesela biz 4.9 konusunda 3 kişi peş peşe yorum yazdığımızda orda 3 kişi için 3 satır yerine 1 satıra 3 tane yorum yapan isim aralarında "," ile konulabilir.

Çok teşekkür ederim derdimi anlattığın için ama şu input nerede göremedim

SeanScott' Alıntı:
SoloWarrior' Alıntı:
"Up?"

Çok teşekkür ederim derdimi anlattığın için ama şu input nerede göremedim
Ekrandaki dokunmatik tuşu kastettim ben.

Onun çalıştığına emin misiniz?

Aracın gidişi ona mı bağlı?

Eğer w tuşuna bağlıysa,araç blueprintinin event begin playinde enable input node si varmı?

Önce inputları deneyin,mesela w tuşuna basıldığında olacak şeylerden önce bir print nodesi koyun bu sayede çalışıp çalışmadığını anlarsınız.

Daha fazla içerik göstermelisiniz. Hiç değilse Vehicle Blueprint' e bir bakalım. Hatta blueprintin hem EventGraph'ına hem de Class Defaults'daki Vehicle konfigürasyonuna, araç modelinin Skeletal Mesh'ine ve buradaki Collider yapılarına, Tire Data Asset'lere de bakalım.

Şimdilik ilk aklıma gelen modelin Skeletal Mesh'inde, Collider'larda sorun olabileceği yönünde. Eğer iskelet yapısı doğru ise tekerlek üzerindeki collider'lar kinematic olmalı mesela. Bu adımları gözden geçirebilirsiniz. Aksi takdirde SoloWarior' un verdiği ilk cevap da mantıklı aslında ;).