Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar benim bir animasyonum var kendim yapmadım ama şöyle bir sıkıntısı var. Animasyon düz değil 90 derece sola dönük şekilde yapılmış. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Root kemiğinden karakteri döndürün ve key ekleyip, apply diyebilirsiniz. Bir diğer çözüm ise 3D modelleme programları üzerinden karakteri döndürmek olacaktır. Döndürdükten sonra reimport yapabilirsiniz.
Animasyonu dondurmek icin motor uzerinden var olan Animation Sequence veya Animation Montage assetlerini acik Keyframe ekleyerek animasyon yaratabilirsinz.
Genelde hiz ve donus animasyonlari Blendspace ıle yapılır. Belirli eksenlere göre değiştirilecek olan animasyonları harmanlar. Onun dısında karakter yerıne aktorun de bır donusumu oldugunu unutmayınız.
Root kemiğinden karakteri döndürün ve key ekleyip, apply diyebilirsiniz. Bir diğer çözüm ise 3D modelleme programları üzerinden karakteri döndürmek olacaktır. Döndürdükten sonra reimport yapabilirsiniz.