ululemr

Yeni üye
6 Mar 2015
201
23
0
37
(34) İstanbul Avrupa
fb.me
Arkadaşlar, AndroidWorks (Android SKD) yüklemeye çalışırken şöyle bir uyarı çıkıyor. Önceden çıkmıyordu.

a4qi2b3m.png

Ignore Warnings & Continue tıklayıp yüklemeye devam edeyim mi yoksa ne yapayım?

ululemr' Alıntı:
dyanikoglu' Alıntı:
Ignore edebildiğine göre çok önemli bir hata değil sanırsam.

Şu an yüklemeyi başlattım ama "Nsight Tegra, Visual Studio Editon" yüklenmiyor nedense!

Bu hatayla karşılaşan da olmamış internetten biraz baktım. Epic Games Launcher'dan Unreal'ı verify etmeyi dene birde, belki işe yarar  :D

Ben Android SDK'yı Visual Studio yokken yüklemiştim, o şekilde de deneyebilirsin hiçbir şey işe yaramazsa.

Ben "Visual Studio Community 2015"i yükledim ama Android SDK yüklerken Nvidia'nın "Nsight Tegra, Visual Studio Editon"ını yüklemedi. Visual Studio'nun 2013 versiyonunu yükleyin diye bir hata verdi. Ne yapacağım? Yeniden Visual Studio 2013'ü mü yüklesem? :(

ululemr' Alıntı:
Ben "Visual Studio Community 2015"i yükledim ama Android SDK yüklerken Nvidia'nın "Nsight Tegra, Visual Studio Editon"ını yüklemedi. Visual Studio'nun 2013 versiyonunu yükleyin diye bir hata verdi. Ne yapacağım? Yeniden Visual Studio 2013'ü mü yüklesem? :(

Yüklemek istediğiniz UE4 sürümü nedir?

Bende VS 2013 ve 2015 kurulu ama hiç böyle bir sorun yaşamadım. Android SDK direk UE4 kurulumu ile yükleniyor diye biliyorum neden AndroidWorks Component Manager penceresini de kullanıyorsunuz?

cahitburak' Alıntı:
ululemr' Alıntı:

Yüklemek istediğiniz UE4 sürümü nedir?

Bende VS 2013 ve 2015 kurulu ama hiç böyle bir sorun yaşamadım. Android SDK direk UE4 kurulumu ile yükleniyor diye biliyorum neden AndroidWorks Component Manager penceresini de kullanıyorsunuz?

Hayır, o ayrı olarak yükleniyor. Wiki ve Docs alt sitelerinde bile böyle yazıyor. Çünkü mobil oyun yapıyorsanız ve mobil test yapacaksanız bunlar şart, tabi daha fazlası da var.

ululemr' Alıntı:
Hayır, o ayrı olarak yükleniyor. Wiki ve Docs alt sitelerinde bile böyle yazıyor. Çünkü mobil oyun yapıyorsanız ve mobil test yapacaksanız bunlar şart, tabi daha fazlası da var.

Sadece Tegra Android Pack kurulumu, Android 19 ve 21 sürümleri ile geliyor. Şuan build alabiliyorum bu sürümlere.