mcYaralı Üye 26 Ara 2018 158 3 18 22 Ağu 2019 #1 Arkadaşlar ağaç neden olduğunu bilmediğim bir sebepten ötürü parlıyor. Bunu nasıl düzeltirim?
zoraki Aktif üye 12 Şub 2018 142 42 28 (6) Ankara 22 Ağu 2019 #2 Static ve dinamic aydınlatmadan olabilir diye düşünüyorum. Eyer UV mevcutsa material ile ilgili. Ayrıca build etmeyi denedin mi..? Oyla 0 Downvote
Static ve dinamic aydınlatmadan olabilir diye düşünüyorum. Eyer UV mevcutsa material ile ilgili. Ayrıca build etmeyi denedin mi..?
mcYaralı Üye 26 Ara 2018 158 3 18 23 Ağu 2019 #3 zoraki' Alıntı: Static ve dinamic aydınlatmadan olabilir diye düşünüyorum. Eyer UV mevcutsa material ile ilgili. Ayrıca build etmeyi denedin mi..? Genişletmek için tıkla ... build ettim dostum evet ama nasıl bir yol izlemeliyim söylersen sevinirim. Oyla 0 Downvote
zoraki' Alıntı: Static ve dinamic aydınlatmadan olabilir diye düşünüyorum. Eyer UV mevcutsa material ile ilgili. Ayrıca build etmeyi denedin mi..? Genişletmek için tıkla ... build ettim dostum evet ama nasıl bir yol izlemeliyim söylersen sevinirim.
zoraki Aktif üye 12 Şub 2018 142 42 28 (6) Ankara 23 Ağu 2019 #4 Dostum fikir edinmene yardımcı olabilir. A : ( Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli. Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin. Üçüntü parti çerezleri kabul et ) B : ( Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli. Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin. Üçüntü parti çerezleri kabul et ) c : ( Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli. Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin. Üçüntü parti çerezleri kabul et ) Oyla 0 Downvote
Dostum fikir edinmene yardımcı olabilir. A : ( Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli. Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin. Üçüntü parti çerezleri kabul et ) B : ( Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli. Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin. Üçüntü parti çerezleri kabul et ) c : ( Bu içeriği görmek için üçüncü parti çerezlerine izin vermeniz gerekli. Daha fazla detay için çerezler sayfasını ziyaret edin. Üçüntü parti çerezleri kabul et )
ahtek07 Aktif üye 4 Nis 2018 276 45 28 24 (55) Samsun ahmettekin.bitrix24.site 24 Ağu 2019 #5 mcYaralı' Alıntı: Arkadaşlar ağaç neden olduğunu bilmediğim bir sebepten ötürü parlıyor. Bunu nasıl düzeltirim?y Genişletmek için tıkla ... yanlış hatırlamıyorsam bir constant üretip emissive color değerini 0 yapmalısın başıma gelmişti Oyla 0 Downvote
mcYaralı' Alıntı: Arkadaşlar ağaç neden olduğunu bilmediğim bir sebepten ötürü parlıyor. Bunu nasıl düzeltirim?y Genişletmek için tıkla ... yanlış hatırlamıyorsam bir constant üretip emissive color değerini 0 yapmalısın başıma gelmişti
SerceX Yeni üye 25 Nis 2019 10 -1 0 (46) Kahramanmaraş 26 Ağu 2019 #6 AmbientOcc ve Specular eklemeyi dene onu da bu siteden yapabilirsin texture ı yüklüyorsun oradan seçiyosun indiriyosun https://cpetry.github.io/NormalMap-Online/ Oyla 0 Downvote
AmbientOcc ve Specular eklemeyi dene onu da bu siteden yapabilirsin texture ı yüklüyorsun oradan seçiyosun indiriyosun https://cpetry.github.io/NormalMap-Online/