kinglord34

Aktif üye
7 Ocak 2017
261
30
28
Belirtilmemiş
Arkadaşlar selamlar herkese, uzun süredir forumda derslerden dolayı aktif değildim.Lafı fazla gevelemeden konuya geçeyim.
Ben şuanda mobil oyun geliştiriyorum.Oyunum neredeyse bitmek üzere.Oyunu yayınlamadan önce kafama takılan bazı sorular var bunları sizlere sormak istedim
Sorularım :
1) Oyunumda internet bağlantısı istiyorum.Bunu zorunlu hale nasıl getirebilirim? Yani oyunumu oynayan kişinin internet bağlantısı olacak. (Online oyun değil, ads için)
2) Unreal Engine 4'ün marketinde ads pluginleri var.Oyunumda ads çıkması için bunları mı kurmam gerekiyor yoksa google playin kendi ads'sini mi kuracağım? Kuracaksam nasıl kuracağım?
3) Oyunumda her kullanıcıya ID verip kendime bi nevi basit bir şekilde admin menüsü oluşturmak istiyorum.Bu menüde bütün kullanıcıları ve oyundaki paralarını vs. görmek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
 
Hocam kolay gelsin. Şimdi 1. sorunun cevabı Mobile Utils Plugininde saklı o pluginin içinde is İnternet Connection ya da ona benzer bi node vardı onu branch'e bağlayarak kullanabilirsin.

2. Sorunun cevabı ise Easy ADS Pluginini kurman gerekiyor.

3. Sorunun cevabından fazla emin değilim ama ben Varest Pluginini kullanarak hostingimin üstündeki mysql'de tutuyordum ordan veri alışverişimi yapıyordum.

Kolay gelsin. İyi forumlar.
 
Z54ROo.png

Dostum internet bağlantısını böyle yaptım yanlış yaptığım bir yer var mı? Kontrol eder misin?