Raven

Yeni üye
2 Ara 2015
3
0
0
(34) İstanbul Avrupa
Selamün Aleyküm Arkadaşlar Ben Bir Silahı 3ds maxten karaktere riglemek istiyorum 1 videoya baktığımda araçlar menüsünden bipedi seçip ekliyor ben o videoyu yaptım ama ue4 e importlarken direk animasyon olarak ekliyor ve iskelet seçmemi istiyor seçtikten sonra importa basıyorum ve failed hatası veriyor bende bunu ayarlamak için 3ds max bidep degilde internetten indirdiğim bir karakteri ekliyorum ama o karakteri eklerkende karakteri eli ve kolu hareket etmiyor bu nasıl olucak karakterin hareket etmesi için karaktere mayadan iskelet veya bonemi eklicem

Bak kardeşim inşallah yanlış demiyorumdur.
Silahı Importlarken Import seçenekleri geliyor. orda animasyon Importlamayı açıp kapatabiliyorsun. Ayrıca silahı Importlarken iskelet seçmek zorunda deilsin kendi kendine iskelet oluşturuyor.
Diğer şeye gelirsek karaktere 3ds max tan iskelet ekleyip animasyonlarınıda 3ds max tan yaparsın. Daha sonra unreal engine ye aktarırsın.

Kardeş Pardon Bir yerde yanlış yazmıssın ben sana 3ds maxe bir biped koyup onu export edip ue4 e import ederken direk normal bi fbxi import halinde gostermiyor animasyon olarak import ediyor ve skeleton seçmemi istiyor seçsemde seçmesemde hata veriyor sende ue4 teki bir animasyonu exportla sonra başka bir projeye importla eğer o animasyon o karakterin skeletonuna uyumlu degilae hata veriyor